Happy Garden als benefietvoorstelling
Op maandag 18 augustus staat Teatro Cuatro in het teken van een benefietvoorstelling voor onderzoek naar Duchenne-spierdystrofie. Er worden die dag speciaal 4 voorstellingen gespeeld en 25% van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Van zondag 17 aug t/m woensdag 20 aug speelt Happy Garden op de Parade in Amsterdam. Het is een bijzondere en zeer geslaagde 30 minuten turboversie van de veelgeprezen theatervoorstelling. Op maandag 18 augustus staat Teatro Cuatro in het teken van een benefietvoorstelling voor onderzoek naar Duchenne-spierdystrofie. Er worden die dag speciaal 4 voorstellingen gespeeld en 25% van de opbrengst gaat naar het goede doel. Om 17:00 is de extra voorstelling, dus we zouden je van harte willen uitnodigen om deze voorstelling te willen bezoeken zodat ook dit een volle bak wordt.

Kaarten voor de voorstelling kosten slechts € 8,50 en zijn te koop via www.deparade.nl en vanaf een half uur voor aanvang van elke voorstelling bij de kassa van Teatro Cuatro op het festivalterrein.

De Parade doet nog een extra duit in het zakje door geen toegang tot het festivalterrein te vragen aan bezoekers die speciaal voor de benefietvoorstelling naar het festival komen. Om daar gebruik van te maken, mail je jouw naam en het aantal personen uiterlijk 15 augustus naar [email protected] en dan zetten we jou op een speciale gastenlijst. Bij de servicebalie van De Parade kan je dan jouw vrijkaartje voor het terrein afhalen.

Kom dus op maandag 18 augustus naar Happy Garden op De Parade in Amsterdam. Maak mee hoe Schijnveld in rap tempo ‘verchineest’, hoe carnaval botst met Chinees Nieuwjaar en steun daarmee het onderzoek naar de Ziekte van Duchenne!

Overzicht