Beefteefjes genomineerd voor de VSCD-Mimeprijs
De winnaar van deze prijs wordt op zondag 15 september 2019 bekend gemaakt tijdens het Gala van het Nederlands Theater.

Beefteefjes van Servaes Nelissen en Feikes Huis is genomineerd voor de VSCD-Mimeprijs!

De mime-jury schreef het volgende: “Servaes Nelissen heeft een imposant oeuvre opgebouwd als poppenspeler en theatermaker. Met zijn drieluik Beefteefjes – een vrolijkmakend drieluik over depressie – heeft hij een indrukwekkende voorstelling aan dit rijke oeuvre toegevoegd waarin Servaes op bijzonder invoelbare en persoonlijke wijze drie perspectieven op depressie schetst. De mimejury prijst de stap die Servaes gemaakt heeft met dit werk en was bijzonder ontroerd door de persoonlijke thematiek die Servaes zonder ironie en met groot gevoel voor materiaal en verbeelding heeft getoond”.

De andere genomineerden zijn How to build a Universe van Davy Pieters / Theater Rotterdam en (…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel (12+) van Jetse Batelaan / Theater Artemis.

De winnaar van deze prijs wordt op zondag 15 september 2019 bekend gemaakt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Het gala is de jaarlijkse afsluiting van het Nederlands Theater Festival, dat dit jaar van 5 tot en met 15 september plaatsvindt in Amsterdam.

Overzicht